Imuautopalvelut

Sadevesikaivojen tyhjennys, viemärin avaus ja nopeaa toimintaa vaativat työt

Kaivot tyhjäksi, tukokset pois! 

Imuautoyksikkömme hoitaa tehokkaasti viemäritukokset, putkistokuvaukset sekä kaivojen tyhjennykset – soita ja tilaa Drainman paikalle!

Viemäritukokset

Imuauto selvittää kinkkisetkin tukokset hetkessä. Suoritamme työn tehokkaasti mutta putkistolle hellävaraisesti, ja kuljetamme jätteet asianmukaisesti puhdistamoon.

Kaivojen tyhjennykset

Imuautomme tyhjentää myös erilaiset kaivot rivakasti ja varmasti. Poistamme lietteen ja muut jätteet kaivoista ja kuljetamme ne puhdistamolle.

Kalusto ja turvallisuus

Drainmanin erikoistyövälineet, kuten imupaineautot, putkistokamerat ja mittalaitteet ovat tarkkaan valittua, alan viimeisintä tekniikkaa. Kalustonhallinnassa tärkeintä meille on siisteys ja turvallisuus.

Perehdytämme uudet työntekijämme koulutusohjelmamme mukaisesti, ja erikoistuminen jatkuu työkokemuksen karttuessa. Jokaisella työntekijällämme on voimassaoleva työturvallisuuskortti. Lisäksi kaikki korkean paikan työskentelyyn erikoistuneet työntekijämme ovat suorittaneet Rope Access Basic -köysiteknikon koulutuksen.

Sami Ojala

Kenttäpäällikkö – Imuautot
Tekninen asiantuntija
0207301025
sami.ojala@drainman.fi

Sami vastaa Drainmanilla imuautosta. Sami on Drainmanin monitoimimies, joka ottaa innokkaasti haasteet vastaan. Anna homma Samin hoidettavaksi – voit olla varma, että se tulee hoidetuksi.

“Siinä on mies paikallaan! Sami selviää hommasta kuin hommasta ja tulee toimeen kaikkien kanssa!”