Isännöitsijät ja kiinteistöpäälliköt

Kevennetäänkö yhdessä työpöytääsi?

Jätä viemärit ja salaojat meidän huoleksemme

Isännöitsijän ja kiinteistöpäällikön työ on vastuullista ja kiireistä. Puhelin pirisee taukoamatta, pöydällä huojuu tarjouspyyntöjen pino ja taloyhtiö vaatii vastauksia pian alkavasta remontista. Haluamme helpottaa isännöitsijän työkuormaa olemalla viemärien ja salaojien luottokumppani.

Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä – teemme tarvittavat taustaselvitykset, laadimme sinulle tarjouksen ja huolehdimme kiinteistösi salaojat ja viemärit kuntoon.

Näin helposti se käy

1.

Tilaa helposti

Lähetä meille Drainmania kaipaavan taloyhtiösi osoite. Selvitämme kiinteistön todelliset korjaustarpeet ja teemme sinulle tarjouksen.

2.

Me hoidamme!

Tilauksen tehtyäsi huolehdimme projektin kaikista yksityiskohdista asukastiedotetta myöten.

3.

Raportoimme selkeästi

Saat viemärien tai salaojien kunnosta tarkan mutta selväsanaisen raportin, pitkän tähtäimen huolto- ja korjaussuunnitelman sekä kustannusarvion.

Jätä taloyhtiösi kaikki viemäri- ja salaojahuolet meille

Z

Voit keskittyä omaan työhösi, sillä huolehdimme tilauksen kaikista yksityiskohdista.

Z

Hoidamme työt sovitusti, ja tavoitat meidät helposti.

Z

Saat työstä selkeän raportin, jonka sisältö on helppo avata taloyhtiön hallitukselle. Raportti sisältää selkeät toimenpidesuositukset tuleville vuosille sekä kustannusarvion tarvittavista korjaustöistä.

Z

Saat meistä pitkäaikaisen kumppanin, eikä aikasi kulu enää tuhansien tarjouspyyntöjen täyttämiseen.

Selkeä raportointi

“Raportti on erittäin hyvä. Siellä annetaan niille linjastoille kuntoluokat ja toimenpidesuositukset, ehdotukset ja mitä pitää milläkin aikavälillä tehdä. Hyvin selkeä.”

Jarno Siren, hallinnollinen isännöitsijä,
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Pelkkää positiivista

“Loistavaa isännöitsijän näkökulmasta, kun kaikki menee yhdellä kertaa. Varsinkin tilanteessa, missä ei oo ihan tietoa löytyykö kaikki salaojakaivot sun muut, niin Drainmanillahan on loistava palvelu, että he paikallistaa ja kaivaa ne esiin.”

Sami Asujamaa, 10+ Isännöinti Oy