Kiinteistömassojen salaoja- ja viemäriasiat kerralla kuntoon

31-konsepti on kätevin ratkaisu suurille kiinteistöille

Yksi toimittaja, yksi hinta, yksi raportti

Helppo ja kokonaisvaltainen

Saatte kiinteistöjenne kaikki salaoja- ja viemärihuolet hoidettua vuosiksi eteenpäin yhdellä projektilla. Teemme tarvittaessa kaikki lisätyöt samalla keikalla, esimerkiksi kaivojen kaivamiset ja korotukset.

Selvää säästöä

31-konseptilla toteutettu projekti säästää merkittävästi työaikaa ja sitä kautta myös rahaa. Ei säläprojektien hallinnointia tai ikäviä yllätyksiä – keskittäminen luotettavalle ja kokeneelle toimijalle kannattaa.

Yhtenäinen ja selkeä raportointi

Tarkastusraportti sisältää selkeät talokohtaiset toimenpidesuositukset.
Lisäksi saatte kaikista kiinteistöistä koontiraportin: tarkastetut kiinteistöt näkyvät kartalla, ja niiden salaojien ja viemärien kunto on esitetty liikennevaloväreillä nopean kokonaiskuvan saamiseksi.

Näin Drainmanin 31-konsepti toimii

1.

Aloitus

Saatte meiltä raportointipohjan, josta löytyvät kaikki rakennuksenne.

Viestimme asujille selkeästi ja laadimme asukastiedotteen ja -ohjeistuksen valmiiksi. Huolehdimme myös tiedotteiden jakelusta, jos niin sovitaan.

2.

Toteutus

Koko projekti on nyt meidän harteillamme! Tarkastamme kaikki tarvittavat kohteet ja raportoimme teille tuloksista sitä mukaa kuin työmme edistyy.

3.

Valmis

Lopuksi laadimme koontiraportin ja toimenpide-ehdotukset koko tarkastetulle kiinteistökannalle. Toimitamme huomiot kiinteistöistä havainnollisilla liikennevaloväreillä.

Käydään tulokset yhdessä läpi – saa kysyä!

Drainman on kiinteistönomistajan luottokumppani.

Me vastaamme omilla kasvoillamme työn laadusta. Reagoimme nopeasti ja viestimme ihminen ihmiselle.

Asiakkaan tarve edellä.

Meiltä saatte kaiken tarvittavan saman katon alta. Tarkastusten lisäksi hoidamme myös kaivojen korotukset, kaivamiset ja huollot. Vaikka samalla käynnillä.

Helppotajuinen raportointi.

Meiltä saatte raportin, josta on oikeasti hyötyä. Videoiden ja kuvien lisäksi saatte pitkän tähtäimen huolto- ja korjaussuunnitelman tuleville vuosille sekä tarvittaessa kustannusarvion.