Lue, mitä meistä sanotaan

"Työn tilaaminen oli helppoa. Selkeästi asiansa osaavat ammattilaiset osasivat auttaa asiakastaan. Työn ajankohdan sopiminen oli asiakkaan toiveiden mukainen ja itse työ tehtiin karmeassa kelissä, mutta saimme asiakkaina nauttia hyvällä palveluasenteella varustettujen henkilöiden työn seuraamisesta. Pelkkää positiivista palautetta siis. Drainman ei ollut ainut ko. alalla toimiva yritys, jonka kanssa olemme toimineet, joten suosittelen enemmän kuin mielelläni."
Petri Kanerva
Espoo
"Kaikki saamamme tarjoukset olivat hinnaltaan hyvin samaa luokkaa, joten hinta ei ollut merkittävässä roolissa valinnassa. Toki työn sisällön kuvaus oli tärkeä, mutta saamanne arviot netissä ratkaisivat. Teillä oli eniten positiivisia kommentteja. Näin ne asiakaskokemukset näyttävät vaikuttavan!"
Asiakas
Katso video
"Raportti ja muu aineisto oli selkeä ja ymmärrettävään muotoon kirjoitettu. Erityiskiitos Drainman Oy:lle todella hyvästä viestinnästä koko ostopolun aikana!"
Kristian Träskelin
Asunto Oy Helsingin Ramsinpoukama, hallituksen PJ

Asiantuntevaa palvelua

Isännöitsijän työ on vastuullista ja kiireistä. Puhelin pirisee taukoamatta, pöydällä huojuu tarjouspyyntöjen pino ja taloyhtiö vaatii vastauksia pian alkavasta remontista. Haluamme helpottaa isännöitsijän työkuormaa kartoittamalla kiinteistön nykyiset ja tulevat korjaustarpeet. 

Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä – teemme tarvittavat taustaselvitykset, laadimme sinulle tarjouksen ja huolehdimme kiinteistösi salaojat ja viemärit kuntoon.

Näin palvelun ostaminen onnistuu

Katso video
Luotettava yhteistyökumppani tuo helpotusta isännöitsijän nopeatempoisen arjen pyöritykseen.
"Drainmanin toiminta on aidosti asiakaslähtöistä ja aina laadukasta, olen suositellutkin Drainmania jo useasti."​
Markus Korhonen
Salaojalinja Uusimaa Oy / Vantaa
"Palvelu oli asiantuntevaa , työt sujuivat moitteettomasti ja loppuraportit oli tehty asiallisesti sekä ymmärrettävästi."
Laura Helvilä
Kiinteistöpalvelu Helvilä ay / Espoo
"Työt sujuivat mallikkaasti ja perusteellisesti vaikka yhden rakennuksen yhden sivun salaoja jäi kuvaamatta (5 rakennusta)."
Eino Väisänen
As Oy Kirstinmaja / Espoo
"Teidät valittiin, koska raporttinne ovat olleet selkeitä ja olen aina saanut hyviä ja nopeitakin vastauksia."
Ossi Kavaja, Tekninen isännöitsijä
STIO Oy / Helsinki

Palvelumme hyödyt isännöitsijälle

"Aikatalut pitäneet ja sovitut asiat hoidettu hyvin. Myös dokumentointi laadukasta ja tekijät ammattitaitoisia. Asiakaspaveluun panostetaan esimerkillisesti. Voin suositella."
Niko Laakso
Myllypuron Kiinteistöhuolto Oy / Helsinki
"Se tunne kun tietää, että salaojat on kunnossa ja ränniviemärin tukos on avattu: priceless. Draimanin lasku: varsin kohtuullinen. 5 / 5, käyttäisin yrityksen palveluita uudelleen, jos tarvetta ilmenee."​
Sami Pönkänen
Asiakas
"Tässäpä mainiosti toimiva yritys. Tieto toimenpiteiden sisällöstä ja aikataulusta tuli etukäteen sähköpostiin. Työ tehtiin hyvin ja ajallaan sekä kustannusarvion mukaisesti."
Kaide Haarma
Asiakas
"Tarjous oli erittäin laadukas, sisälsi jopa 'viemäröinnin aapisen' joka kertoi maallikolle mistä on kyse. Erinomaista. Työn tiedotus hoidettiin hyvin, ja työmiehet tekivät hyvän vaikutuksen asukkaisiin. Loppuraportti oli erittäin informatiivinen, selkeä, ja siinä esitetty pitkän tähtäimen korjaussuunnitelma (PTS) on arvokas työkalu hallitukselle. Yhteydenpito Drainmaniin toimi hyvin toimeksiannon kaikissa vaiheissa. Mallisuoritus."
Markku Rehberger
AsOy Vantaan Maarukanrinne 6 / Vantaa
"Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Kärsivällisyyttäkin tietämätöntä asiakasta kohtaan tuntui riittävään loputtomiin."​
Kati
Espoo
"Otin yhteyttä ensiksi ainoastaan kysyäkseni apua. Ja minua todella autettiin! Ei ollut jälkeen päin kysymystäkään mistä palvelun tilasin kun sen tarve tuli. Kaikki toimi kuten pitikin."
Laura
Helsinki

Palvelumme hyödyt taloyhtiöille

"Kilpailutin taloyhtiömme salaoja- ja sadevesiviemärien huollon useammalla yrityksellä. Drainman oli ainoa joka tuli paikan päälle tutustumaan taloyhtiöömme etukäteen tarjouksen tekoa varten ja samalla kertomaan sekä suosittelemaan mitä toimenpiteitä tulisi tehdä. Saamamme urakkatarjous oli halvimmasta päästä, työ tultiin tekemään ajallaan ja muutenkin huolellisuutta noudattaen. Suosittelen muillekkin ja aion jatkossakin tilata salaoja- ja viemärihuollot Drainmanilta."
Juha
Espoo
"Tilasin laajan salaojien kuntotarkastuksen selvittämään rintamamiestaloni tilannetta. Tarkastaja tuli paikalle kahdessa päivässä, raportti saapui seuraavana. Tarkastuksessa löydettiin uusia kehityskohteita, mutta myös sellaisia sadevesijärjestelmiin liittyviä akuutteja ongelmia, joita kuntotarkastuksessa ei edes katsottu. Ehdoton suositus!"
Pauli Kärkkäinen
Asiakas
"Saatiin pyynnöstä todella nopealla aikataululla salaojien kuntotarkastus. Työ oli ammattitaitoista, ripeää ja loppuraportti selkeä ja perusteellinen. Palvelu oli kautta linjan todella ystävällistä ja koko projektista jäi hyvä maku. Varauksettomat suositteluni!"​
Laura Routti
Asiakas
"Työ tehtiin perusteellisesti ja ammattitaidolla. Raportti oli kattava."
Ilkka Kirjonen
Helsinki / As Oy
"Kaikki sujui hyvin ja ripeästi, tekninen asiantuntija oli miellyttävä ja asiakaspalveluhenkinen. Olimme oikein tyytyväisiä työn suoritukseen!"
Satu Ingström
Helsinki
"Kaikin puolin olen erittäin tyytyväinen Drainman Oy:n toimintaan. Sain teiltä ammattitaitoista, inhimillistä ja hyvää palvelua. Lämpmästi suosittelen teitä muillekin."
Tuulikki Tamminen
Lahti
"Luotan Drainmanin ammattitaitoon salaojien ja viemärien asiantuntijana. Erittäin ammattimaista toimintaa ja hyvä palvelu kaikilla Drainmaneilla."
Pasi Karesto
Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy
"Hyvä, ystävällinen, asiantunteva ja tehokas palvelu"
Jarmo
Asiakas, asunto-osakeyhtiö
"Työ on laadukasta, työt tehdään sovitusti ja raportointi on asiakkaalle selkolukuinen ja laadukas."
Mika Junni
Realia Isännöinti Oy
"Ammattitaitoinen, asiansa osaava ja myös asiakaspalveluhenkinen ystävällinen porukka!"
Anne Eino
Huom! Kiinteistönvälitys
"Ovat asiantuntijoita alallaan. Selkeet ja tarpeeksi kattavat raportit salaojien kuntotutkimuksista."
Tuomas Mustonen
Molarum Salaojat Oy