PAUKAHTIKO PAKKANEN VIEMÄRIIN?

Ei hätää! Viemäreiden sulatus sujuu meiltä käden käänteessä!

Viemäri jäässä — soita paikalle Drainman

PÄIVYSTYS 24H: 020 730 1025

Pakkanen kiristyy ja ajatus leppoissasta talvipäivästä vaihtuu kauhukuvaan jäätyneestä viemäriputkistosta, kun veden lorinan sijaan wc:n täyttää hiljaisuus. Wc ei vedä! Aika ikävä herätys pakkasaamuun. Onneksi apu on lähellä! Drainman hoitaa viemäreiden sulatukset Uudellamaalla ja Hämeen seudulla. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa, joten olemme paikalla silloin, kun tarvitset. 

Toimi näin, kun viemäri on jäässä

Taloyhtiö tai omakotitalo — me hoidamme viemäreiden ja kaivojen sulatukset!

Ennakointi takaa huolettomat pakkaspäivät

Viemäriin kertynyt lika voi aiheuttaa jäätyessään tukoksen viemäriputkistoon ja rasittaa viemärin rakennetta. Kun viemäri jäätyy, se ei enää vedä ja jätevedet voivat nousta sisälle asuntoon. Harva meistä ilahtuu sisälle asuntoon leviävistä viemärivesistä tai -hajuista. Jätevesien nouseminen asuntoon voi aiheuttaa ikävän hajuhaitan lisäksi pintamateriaalien pilaantumisen, ja jopa kalliin vesivahingon. Talvi on otollinen aika viemärihuollolle!

Huonosti puhdistetut viemäriputkistot jäätyvät talvella helpommin, varsinkin jos niiden eristyksessä on puutteita.

Yhteystiedot

Ihmiset

Henkilöstömme koostuu motivoituneesta ja sitoutuneesta joukosta alan parhaita ammattilaisia. Asiakaspalvelu ja tekninen asiantuntijuus ovat joskus haastava yhtälö, mutta jatkuvan kouluttamisen ja kehittämisen myötä molemmat ominaisuudet ovat meidän vahvuuksiamme.

Turvallisuus

Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti työkohteissamme. Koulutamme ja perehdytämme uudet työntekijämme koulutusohjelmamme mukaisesti. Koulutus ja erikoistuminen jatkuvat työkokemuksen karttuessa. Jokaisella työntekijällämme on vähintään voimassaoleva työturvallisuuskortti. Lisäksi korkean paikan työskentelyyn erikoistuneet työntekijämme ovat kaikki suorittaneet Rope Access Basic -köysiteknikon koulutuksen.

Kalusto

Oma kalustomme, kuten putkistokamerat, imupaineautot ja mittalaitteet ovat tarkkaan valittuja, alan viimeisintä tekniikkaa olevia erikoistyökaluja. Ne soveltuvat kaikkiin salaoja- ja viemärihuollon tarpeisiin. Siisteys ja turvallisuus ohjaavat kalustonhallintaamme.

Ota yhteyttä