Paukahtiko pakkanen viemäriin?

Ei hätää! Viemäreiden sulatus sujuu meiltä käden käänteessä!

Viemäri jäässä — soita paikalle Drainman

Pakkanen kiristyy ja ajatus leppoissasta talvipäivästä vaihtuu kauhukuvaan jäätyneestä viemäriputkistosta, kun veden lorinan sijaan wc:n täyttää hiljaisuus. Wc ei vedä! Aika ikävä herätys pakkasaamuun. Onneksi apu on lähellä! Drainman hoitaa viemäreiden sulatukset Uudellamaalla ja Hämeen seudulla. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa, joten olemme paikalla silloin, kun tarvitset.

Toimi näin kun viemäri on jäässä

Z

Älä sulata itse. Viemärit pitää sulattaa aina ammattilaiskalustolla.

Z

Soita Drainman paikalle. Jätä viemäreiden sulatus meille. Me suoriudumme tehtävästä oikeaoppisesti ja osaamme minimoida mahdolliset vauriot.

Z

Korjauta viat. Ehkäise ongelmien uusiutuminen. Oikein asennettu viemäri jäätyy harvoin.

Ennakointi takaa huolettomat pakkaspäivät

Viemäriin kertynyt lika voi aiheuttaa jäätyessään tukoksen viemäriputkistoon ja rasittaa viemärin rakennetta. Kun viemäri jäätyy, se ei enää vedä ja jätevedet voivat nousta sisälle asuntoon. Harva meistä ilahtuu sisälle asuntoon leviävistä viemärivesistä tai -hajuista. Jätevesien nouseminen asuntoon voi aiheuttaa ikävän hajuhaitan lisäksi pintamateriaalien pilaantumisen, ja jopa kalliin vesivahingon. Talvi on otollinen aika viemärihuollolle!

Z

Tarkastuta. Viemärit on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Se on vaivattomin tapa ehkäistä viemäriongelmat ja niistä johtuvat vesivahingot.

Z

Lämmitä. Sisätiloissa on huolehdittava siitä, että lämmitys on kunnossa.

Z

Ole huolellinen. Wc-pöntöstä tai viemäristä ei kannata vetää alas mitä tahansa. Esimerkiksi rasva kylmetessään jähmettyy ja tarttuu helposti viemärin sisäpintaan.

Z

Drainman. Autamme ikävien yllätysten sattuessa — ammattilaisemme saavat jäisimmätkin viemärit sulatettua!