Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Taloyhtiössä rakennukset ja tekniikka ovat yhteisiä. Kyse ei ole vain kiinteistön huollosta, vaan elämän tärkeimpien puitteiden – kodin – arvon ja viihtyisyyden säilymisestä. Taloyhtiön hallitusta painaa vastuu paitsi kiireisen arjen pyörittämisestä, myös tulevaisuuden suunnittelusta. Ymmärrämme yskän ja haluamme helpottaa työkuormaasi kartoittamalla kiinteistön nykyiset ja tulevat korjaustarpeet. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä Taloyhtiössä rakennukset ja tekniikka ovat yhteisiä. Kyse ei ole vain kiinteistön huollosta, vaan elämän tärkeimpien puitteiden – kodin – arvon ja viihtyisyyden säilymisestä. Taloyhtiön hallitusta painaa vastuu paitsi kiireisen arjen pyörittämisestä, myös tulevaisuuden suunnittelusta. Ymmärrämme yskän ja haluamme helpottaa työkuormaasi kartoittamalla kiinteistön nykyiset ja tulevat korjaustarpeet. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä – teemme tarvittavat taustaselvitykset, laadimme sinulle tarjouksen ja huolehdimme taloyhtiösi salaojat ja viemärit kuntoon.teemme tarvittavat taustaselvitykset, laadimme sinulle tarjouksen ja huolehdimme taloyhtiösi salaojat ja viemärit kuntoon.

Kiitos vielä, ihan oikeasti arvostan tosi paljon sekä mukavia työmiehiä ylipäätään että varsinkin aran kissan huomioonottamista töiden lomassa! Jos minulla tai tutuillani on koskaan viemärihommia tiedossa, teidän firma on varmasti ensimmäisenä listalla!

Näin palvelun ostaminen onnistuu:

  1. Lähetä meille taloyhtiön osoite
  2. Selvitämme taloyhtiön todelliset korjaustarpeet ja teemme sinulle tarjouksen
  3. Tilauksen tehtyäsi huolehdimme kaikista yksityiskohdista asukastiedotetta myöten

Kilpailutin taloyhtiömme salaoja- ja sadevesiviemärien huollon useammalla yrityksellä. Drainman oli ainoa, joka tuli paikan päälle tutustumaan taloyhtiöömme etukäteen tarjouksen tekoa varten ja samalla kertomaan, mitä toimenpiteitä tulisi tehdä. Saamamme urakkatarjous oli halvimmasta päästä, työ tultiin tekemään ajallaan ja muutenkin huolellisuutta noudattaen. Suosittelen muillekin ja aion jatkossakin tilata salaoja- ja viemärihuollot Drainmanilta.

Palvelumme hyödyt taloyhtiöille

Palvelut taloyhtiöille

Asiakaslupaus

Huollamme salaojat ja viemärit kuntoon - nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntijatakuulla. ​

Pyydä tarjous