Taloyhtiöt

Toimivat putket, huoletonta asumista

Turvallisia koteja vuosiksi eteenpäin

Taloyhtiössä rakennukset ja tekniikka ovat yhteisiä. Kyse ei ole vain kiinteistön huollosta, vaan elämän tärkeimpien puitteiden eli kodin arvon ja viihtyisyyden säilymisestä.

Taloyhtiön hallitusta painaa vastuu paitsi kiireisen arjen pyörittämisestä myös tulevaisuuden suunnittelusta. Ymmärrämme yskän ja haluamme helpottaa työkuormaasi olemalla taloyhtiösi viemäri- ja salaoja-asioiden luottokumppani. Kun Drainman tarkastaa ja huoltaa, kodeissa asutaan tyytyväisinä vuosikaudet eteenpäin.

Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä! Teemme tarvittavat taustaselvitykset, laadimme teille tarjouksen ja huolehdimme taloyhtiösi salaojat ja viemärit kuntoon.

Ei yllätyskustannuksia

Säännöllinen huoltaminen ehkäisee ongelmia. Vältyt yllättäviltä kustannuksilta, ja taloyhtiösi talous pysyy tasapainossa.

Elinvoimainen taloyhtiö

Kun huoltotyöt tehdään ajallaan, kiinteistön arvo kasvaa. Tämä houkuttelee asukkaita tulevaisuudessakin.

Viestimme selkeällä suomella

Saat työstä selkeäkielisen raportin, joka sisältää toimenpidesuositukset tuleville vuosille sekä kustannusarvion tarvittavia korjaustöitä varten.

Näin huolehdimme taloyhtiösi viemäreistä ja salaojista

1.

Tilaa helposti

Lähetä meille taloyhtiön osoite.

2.

Rentoudu!

Selvitämme taloyhtiön todelliset korjaustarpeet ja teemme sinulle tarjouksen.

3.

Viestimme selkeästi

Tilauksen tehtyäsi huolehdimme kaikista yksityiskohdista asukastiedotetta myöten.

{

Mallisuoritus

“Kiitos vielä, ihan oikeasti arvostan tosi paljon sekä mukavia työmiehiä ylipäätään että varsinkin aran kissan huomioonottamista töiden lomassa! Jos minulla tai tutuillani on koskaan viemärihommia tiedossa, teidän firma on varmasti ensimmäisenä listalla!”

Noora, Helsinki

{

Pelkkää positiivista

“Kilpailutin taloyhtiömme salaoja- ja sadevesiviemärien huollon useammalla yrityksellä. Drainman oli ainoa, joka tuli paikan päälle tutustumaan taloyhtiöömme etukäteen tarjouksen tekoa varten ja samalla kertomaan, mitä toimenpiteitä tulisi tehdä. Saamamme urakkatarjous oli halvimmasta päästä, työ tultiin tekemään ajallaan ja muutenkin huolellisuutta noudattaen. Suosittelen muillekin ja aion jatkossakin tilata salaoja- ja viemärihuollot Drainmanilta.”

Juha, Espoo