Toimitusjohtajan joulutervehdys

mennessä | joulu 20, 2022 | Yleinen

Hei!

Vuosi 2022 on ollut minulle ja Drainmanille tapahtumarikas ja mielenkiintoinen. Kasvoimme tänä vuonna 15 hengen yritykseksi, kun meitä 2 vuotta sitten oli vielä 10 henkilöä.

Liikevaihtomme ylittää tänä vuonna 1,5 miljoonan euron rajapyykin. Siihen rahaan on saatu kuvata viemäreitä, salaojia ja sadevesiputkia kilometritolkulla.

Isoin muutos palveluvalikoimassamme on ollut imuautoyksikön perustaminen ja kehittäminen. Palkkasimme tähän toimintaan erikseen kokeneemman henkilön vastaamaan asiakkaidemme pieniin ja suuriin viemärihuollon nopean toiminnan tarpeisiin.

Imupaineautokalustomme kasvoi tänä vuonna neljään autoon. Niillä hoidamme akuutit viemäritukokset ja kuvaukset sekä kaivojen tyhjennykset.

Viimeisen kolmen vuoden aikana myös ydintekemisemme on kirkastunut. Olemme panostaneet kaikessa tekemisessämme erityisesti isännöitsijöiden palvelemiseen. Se on toki ollut vahvuutemme jo alusta asti – tuntea ja tunnistaa isännöitsijän arjen haasteet.

Tämän vuoden kohokohta asiakassuhdemarkkinoinnissa oli syksyllä järjestetty tilaisuus Hotelli Haagassa. Aiheena olivat putkiremontit, sukittaminen ja niiden KVR-urakkamuoto. Voit lukea tapahtumasta enemmän täältä.

Tilaisuus keräsi kokoon parisenkymmentä aiheista kiinnostunutta isännöitsijää. Palaute oli erittäin hyvää ja sitä tuli ihan pyytämättä. Ensi vuodelle vastaavaa tilaisuutta ollaan jo suunnittelemassa.

Haluamme kiittää kaikkia kumppaneitamme tähänastisesta yhteistyöstä. Olette meille tärkeitä, ja pääosassa tarinassamme, joka on vasta alussa.

Kuulisin mielelläni myös sinun kuulumisesi. Voit lähettää minulle viestiä mikko.ihonen@drainman.fi tai soittaa 0207301021.

Vielä toivotan sinulle ja läheisillesi mukavaa joulun aikaa ja aina vain parempaa uutta vuotta 2023!

Terveisin

Mikko Drainmanilta