Tutustu Drainmanin tiimiin

mennessä | maalis 18, 2022 | Yleinen

Mistä on hyvät tiimit tehty? Avoimuudesta, keskustelusta, yhteen hiileen puhaltamisesta. Osaamisesta, kuuntelemisesta, kaverin keittämästä kahvikupposesta. Niistä on hyvät tiimit tehty.  

 

Mikko Ihonen
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Myynti ja hallinto

Ei Drainmania ilman Mikkoa! Drainmanlaiset kertovat, että Mikko saa kaikki työntekijät tuntemaan itsensä osaksi välitöntä tiimiä.

Mikon voi löytää työpäivinä toimistosta touhuamassa myynnin, markkinoinnin ja hallinnollisten tehtävien parista, toisinaan taas paita märkänä ja lahkeet savessa työmaalta.

Mikko johtaa esimerkillään ja läsnäolollaan. Hän on johtaja, jota kiinnostavat kahvipöydässä muutkin aiheet kuin yrityksen eteen tehdyt uroteot. Mikko on vilpitön avunantaja, joka myötäelää niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin tilanteissa.

“Mikko on paras työkaveri, mitä voi toivoa. Ihminen, jota katson ylöspäin. Voisi sanoa, että Mikko on mun idoli!”

Toni Kaartoaho
Osakasyrittäjä, tuotantojohtaja
Tekninen asiantuntija, LVV-kuntotutkija

Toni on Drainmanin osakasyrittäjä ja aikaansaava jokapaikanhöylä.

Sen sijaan että kysyttäisiin, mitkä hommat Tonilta hoituvat, voisi kysyä, mitkä eivät hoidu! Toni sukelsi Drainmanin työhousuissa salaojiin jo vuonna 2015. Nykyään salaojien sijaan  Toni sukeltelee sähköpostimeressä, aikatauluttaa työkeikkoja sekä tekee tarjouslaskentaa ja muita työnjohdon hommia tukikohdassaan eli Drainmanin toimistossa. Toisinaan Tonin positiivisesta energiasta saadaan iloita työmaallakin!

Työkavereille Toni on asiantunteva tuki, jota on helppo lähestyä. Ainakin aamukahvin jälkeen.

“Toni on energinen, avoin ja reilu työkaveri. Hyvä työssään ja tosi pidetty työporukassa!”

Joni Vainio
Palvelupäällikkö
Tekninen asiantuntija

Kuka nyt ei Jonista tykkäisi? Drainmanin uskollisesta puurtajasta, joka jättää hyvän fiiliksen niin asiakkaille kuin työkavereillekin.

Joni organisoi työt tekemistä vaille valmiiksi, ja homma kuin homma hoituu Jonin näppärissä käsissä. Tarvittaessa Joni tekee myös itse viemärien tutkimuksia vankalla ammattitaidolla.

Joni pyrkii aina toteuttamaan toiveet ja jättämään jälkeensä tyytyväisiä asiakkaita – ja puskaradion mukaan näissä hän myös onnistuu.

“Joni on esimerkillinen työntekijä, ystävällinen ja avulias. Lunastanut paikkansa yhteisössä. Ammattitaitoinen, osaa hommansa!”

Aki Simola
Palvelupäällikkö
Tekninen asiantuntija, LVV-kuntotutkija

Hei asiakas tai työkaveri, tarvitsetko apua? Aki auttaa! Aki on Drainmanin kantava voima, jonka puoleen on helppo kääntyä.

Aki tietää, että aamulla töihin lähteminen voi olla myös kivaa. Aamukahvit kavereiden kanssa, kamat niskaan ja hommiin. Aki on ammattitaitoinen työntekijä, joka hoitaa duuninsa hyvin ja tehokkaasti.

Kun asiakkaalle iskee tiedonnälkä, Aki tarjoaa asianmukaiset eväät. Hän vastailee väsymättömästi kysymyksiin ja kohtaa asiakkaita mielellään.

“Aki on kannustava kaikkien kaveri, sosiaalinen ja luotettava. Aina auttamassa muita!”