Laatutarkastus

Putkiasennusten käyttöönotto- ja vuositarkastukset uudis- ja saneerauskohteissa

Kun kiinteistö täyttää vuoden, on tarkastuksen aika. Vuositarkastus tehdään asuinkiinteistöihin 12–15 kk sisään siitä, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt rakennuksen käyttöönotettavaksi. Vuositarkastuksen yhteydessä katsotaan myös putkiston kunto.

Putkistojen laatutarkastus

Käyttöönottotarkastus

Tarkastetaan putkiasennukset ennen rakennuksen käyttöönottoa, mahdollisten vaurioiden tai asennusvirheiden varalta.

Vuositarkastus

Ensimmäinen vuositarkastus 12-15 kk sisään siitä, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt rakennuksen käyttöönotettavaksi.

10-vuotistarkastus

Kun käyttöönottotarkastus ja vuositarkastus on tehty, niin rakentajan 10-vuotisvastuita ajatellen tehdään 10-vuotistarkastus hyvissä ajoin ennen 10 vuoden määräajan täyttymistä.

Ihmiset

Henkilöstömme koostuu motivoituneesta ja sitoutuneesta joukosta alan parhaita ammattilaisia. Asiakaspalvelu ja tekninen asiantuntijuus ovat joskus haastava yhtälö, mutta jatkuvan kouluttamisen ja kehittämisen myötä molemmat ominaisuudet ovat meidän vahvuuksiamme.

Kalusto

Oma kalustomme, kuten putkistokamerat, imupaineautot ja mittalaitteet ovat tarkkaan valittuja, alan viimeisintä tekniikkaa olevia erikoistyökaluja. Ne soveltuvat kaikkiin salaoja- ja viemärihuollon tarpeisiin. Siisteys ja turvallisuus ohjaavat kalustonhallintaamme.

Turvallisuus

Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti työkohteissamme. Koulutamme ja perehdytämme uudet työntekijämme koulutusohjelmamme mukaisesti. Koulutus ja erikoistuminen jatkuvat työkokemuksen karttuessa. Jokaisella työntekijällämme on vähintään voimassaoleva työturvallisuuskortti. Lisäksi korkean paikan työskentelyyn erikoistuneet työntekijämme ovat kaikki suorittaneet Rope Access Basic -köysiteknikon koulutuksen.