Drainman – Helpot huollot salaojille ja viemäreille

Vesi ja kosteus väärässä paikassa aiheuttavat ennen pitkää ongelmia kiinteistöissä. Siksi salaojat ja viemärit kannattaa huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti.

Huoltotöiden tilaaminen aiheuttaa helposti harmaita hiuksia. Kun ensimmäisen urakan tarjouspyynnöt on suurella vaivalla käyty läpi, täytyy jo pohtia tulevaa. Mitä korjaustöitä edessä häämöttää putkien kuvauksen jälkeen? Mistä löydän aikaa urakan kilpailuttamiseen?

 

Kun salaojamies ja viemärimies yhdistivät osaamisensa, syntyi Drainman.”

Huoltotyöt ja tulevaisuuden suunnittelu hoituvat helposti, kun kutsut paikalle Drainmanin, putkistojen ammattilaisen. Kun jätät salaojien ja viemäreiden huoltotyöt käsiimme, saat kiitettävän työnjäljen lisäksi selkeät toimenpidesuositukset tuleville vuosille sekä kustannusarvion tulevista korjaustöistä. Huolehdimme puolestasi kaikista yksityiskohdista aina asukastiedotteiden tekoa myöten.

Putkistojen tarkistus- ja huoltotyöt vaatiivat osaamista, kokemusta ja vähän vainuakin. Kun annat salaojasi ja viemärisi Drainmanin erikoisosaajien käsiin, voit nukkua yösi rauhassa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta, ja olemme olleet mukana yli 1000 kerrostalon, omakotitalon, liikekiinteistön ja oppilaitoksen huoltotöissä. Kunnia-asiamme on hoitaa työmme niin, että kiinteistön arvo säilyy jatkossakin.

Kenelle?

Isännöitsijä, kiinteistöpäällikkö, huoltomies

Taloyhtiö, hallituksen puheenjohtaja

Kiinteistön omistaja

Suunnittelija, konsultti, rakennusyrittäjä

Näitä Drainman huoltaa ja korjaa

Salaojat

Kun salaojasi tarvitsee apua, kutsu paikalle Drainman.

Viemärit

Kun viemärisi tarvitsee hoivaa, kutsu paikalle Drainman.

Putkiston huoltamisessa on tärkeää tuntea eri järjestelmät, niiden käyttötarkoitukset ja käyttäjät.

Pumppaamot

Kun pumppaamosi kaipaa huolenpitoa, kutsu paikalle Drainman.

Asiakaslupaus

Huollamme salaojat ja viemärit kuntoon - nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntijatakuulla. ​

Salaojamies ja viemärimies yhdellä kertaa

Palautetta
asiakkailtamme:

Suurkiitokset hyvin hoidetusta hommasta! Miehet olivat paikalla just luvattuun aikaan, työ sujui ripeästi ja nyt vedet valuvat sinne minne pitääkin. Käännymme mielellämme uudelleenkin teidän puoleenne, jos salaojat kaipaavat käsittelyä. Teidän kanssanne oli ilo asioida.

Kiitos tarkastuksesta, kaivojen nostosta ja raportista sekä muusta materiaalista. Olen oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. – Voin suositella palvelujanne.

Hei, pojat kävi kuvaamassa salaojat tänään ja minun täytyy heti antaa palautetta. Harvinaisen fiksuja, mukavia ja kohteliaita nuoria miehiä. Kiitos!!

Kiitos. Homma tuli hyvin hoidettua ja me saimme asuntomme kaupaksi!

Suuret kiitokset, kundit suoritti homman erittäin ripeästi ja hyvällä sykkeellä eilen.

Suuret kiitokset suoraselkäisestä ja mainostamienne arvojen mukaisesta toiminnasta!