Viemärien huuhtelu Helsinki

Viemärien huuhtelu Helsinki 

Viemärien huuhtelu Helsinki. Laadukas viemärien huuhtelu Helsingissä. Viemärien huuhtelulla saadaan viemäriverkostolle useita vuosia lisää elinikää. Viemäreiden tai putkiston kuntoon voi vaikuttaa omalla jokapäiväisellä toiminnallaan. Ennakoivalla huuhtelulla säästää remonttikuluissa ja viemärit pysyvät siisteinä. Anna ammattilaisten huuhdella viemärisi. Tilaa viemärien huuhtelu tästä. 

Viemärien huuhtelu ja kuvaus – tehdäänkö molemmat samalla kertaa?

Viemärien huuhtelun yhteydessä viemäriputkisto voidaan myös kuvata, jolloin viemärin kunto selviää tarkasti. Mahdolliset piilevät ongelmat tulevat ilmi, kun viemäri kuvataan huolellisesti jo ennen huuhtelua. Kuvauksesta saa aina kattavan raportin, joka auttaa jatkotoimenpiteiden suunnittelussa. Kuvataanko teidänkin viemärit? Tilaa viemärien kuvaus. 

Viemärien huuhtelu poistaa roskat ja sakan viemäriputkista

Ajan myötä viemäri voi rasvoittua ja sinne voi kertyä roskaa ja sakkaa. Keittiön pesualtaan viemäristä tai astianpesukoneen poistoputkesta kulkeutuu likaa, rasvaa ja ruoantähdettä, jotka saattavat tukkia viemärin. Toisaalta kylpyhuoneen viemäreitä tukkivat hiukset ja pesuaineet. Omakotitaloon viemärien huuhtelu suositellaan tehtävän vähintään kymmenen vuoden välein, jotta lika ja rasva eivät pääse tukkimaan viemäreitä ja aiheuttamaan sitä kautta huuhtelua kalliimpia ongelmia. Hyvä uutinen on, että viemäriverkoston kuntoon voi vaikuttaa merkittävästi omalla toiminnalla. Yksi viemäreiden suuri ongelma on jähmettynyt rasva sekä elintarvikkeiden kiintoaines. Kannattaakin olla tarkkana mitä viemäreihin päästää! 

Viemärit tarvitsevat vettä toimiakseen 

Koska viemärit tarvitsevat säännöllisesti vettä toimiakseen normaalisti, täytyy kiinteistön omistajan huolehtia siitä säännöllisesti. Vähemmällä käytöllä olleista viemäreistä kannattaakin laskea vettä säännöllisesti, välttyäkseen ongelmilta. Lavuaarien ja lattiakaivojen vesilukot olisi syytä täyttää aika ajoin, jotta vältytään ongelmilta. Vesilukkojen ja kaivojen kastelusta kannattaa huolehtia myös silloin, kun on pitempään poissa kotoa. Myös hajulukot tarvitsevat vettä. Tämä vesi katkaisee ilmayhteyden viemäriin ja sen ulkopuolelle, joten se estää hajujen pääsyn sisätiloihin. Lattiakaivojen pesu on myöskin tärkeää huolehtia, esim. nostamalla lattiakaivon ritilän ja puhdistamalla sen pesän. Jos olet epävarma miten viemäreitä tulisi huoltaa, niin ota yhteyttä ammattilaiseen. 

Viemärien huuhtelu Helsinki – tilaa nyt viemärihuuhtelu! 

Kaiken kaikkiaan viemärien huuhtelu on tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa ja sen tarvitsemia huoltoja. Tilaa viemärien huuhtelu Helsingissä meiltä. Olemme viemärihuuhtelun ammattilaisia ja meiltä viemärien huuhtelu onnistuu aina kokemuksen tuomalla rutiinilla. Viemärien huuhtelu on osa laajaa palvelukokonaisuutta, ja se hoidetaan aina tarvittaessa huolellisesti ja ammattilaisen ottein pois päivän järjestyksestä.